Marijo Rendulić – moje Erasmus iskustvo

Moje ime je Marijo Rendulić. Kao trener u klubu TKD Jastreb i izbornik parataekwondo selekcije, odlučio sam istražiti nove horizonte te sam proveo dva fascinantna tjedna u Beogradu, gdje su aktivnosti bile organizirane u klubovima članicama Srpskog Parataekwondo Saveza.

Impresioniran sam organizacijom i stručnim osobama koje su bile uključene u projekt. Posebno me raduje što sam imao priliku upoznati se s radom i stjecati iskustva u radu sa sportašima iz paraborbenih disciplina. Srpski Parataekwondo Savez ima značajan broj sportaša iz borbenih disciplina, a ova iskustva bit će od neprocjenjive važnosti u mom daljnjem radu. S radošću ću podijeliti svoja iskustva sa svim trenerima Hrvatskog Parataekwondo Saveza koji rade ili planiraju raditi sa parasportašima u borbenim disciplinama.

Osim sportskih izazova, imao sam priliku upoznati Beograd, njegove ljude iz sportske zajednice te šire društvo. To je bilo jednako važno iskustvo koje mi je omogućilo bolje razumijevanje različitosti i širu perspektivu unutar parataekwondo zajednice.

Ovaj projekt nije samo obogatio moje profesionalno iskustvo već je također otvorio vrata za nove suradnje i razmjene znanja unutar naše šire sportske zajednice. Radujem se budućim projektima i suradnjama koje će proizaći iz ovog nevjerojatnog putovanja.