VAŽNA NAPOMENA:

Sustav bilježi vrijeme pristupa i trajanja svake pojedine lekcije i testa kao i simultana spajanja s više računa.

Suci, treneri, ispitivači i asistenti Hrvatskog para taekwondo saveza za stjecanje nacionalne licence dužni su pristupiti testu.

Sudionici Erasmus+ programa Mobilnost sportskog osoblja u parataekwondo sportu, nakon završenih lekcija dobivaju potvrdu o sudjelovanju. Sudionici izvan HPTS nisu dužni položiti test.

Pri završetku svake lekcije potrebno je kliknuti “Završi Lekciju”.

Para taekwondo sport sastoji se od mnogo elemenata koji nisu prisutni u redovnom taekwondou. Treneri su dužni poznavati pravila i specifičnosti natjecateljskih kategorija te baznih tjelesnih i intelektualnih teškoća sa kojima se susrećemo u para taekwondo sportu.

 

PRIJAVA ZA LICENCNI SEMINAR

Postupak prijave za licenciranje osoba u članstvu HPTS:
Online obrazac prijave

Osobe korisnici Erasmus+ programa Mobilnost sportskog osoblja u parataekwondo sportu i osobe koje žele pristupiti edukaciji bez stjecanja nacionalne licence:
Registracija
Osobe koje nisu sudjelovale u edukaciji kroz Erasmus+ program Mobilnost sportskog osoblja u parataekwondo sportu mogu pristupiti edukativnim sadržajima “Asistenti”.

Nakon prijave participantu će se dodijeliti login podaci i dobiti će mogućnost pristupa lekcijama.

Test za licenciranje će biti dostupan od siječnja do veljače.  Za prolazak na testu potrebno je ostvariti određeni postotak, ovisno o vrsti licence. Testu se može pristupiti dva puta.

Za nacionalna natjecanja obavezne su nacionalne licence. Svaki klub sukladno Zakonu o sportu dužan je osigurati pratnju trenera.

Upute:

1. Nakon što ste izvršili registraciju, na mail ćete zaprimili lozinku, korisničko ime i link za pristup edukaciji i testu.

2. Nakon uspješnog ulaska u edukaciju (Login) izaberite plavom bojom označen link Online poduka i test, koji se nalazi ispod login forme.

3. U desnom kutu (kod PC pristupa) se nalazi gumb za pokretanje edukacije. Potvrdite pritiskom na Pokreni Poduku.

4. Na kraju svake lekcije nalazi se gumb Završi Lekciju.

5. Između lekcija moguće se je kretati na lijevom izborniku koji sadrži naslove lekcija ili gumbima u podnožju lekcije(naprijed, predhodno)
a) lijevi izbornik

b) Navigacija: Prethodno, Naprijed